Aceasta este o varinata largita a Tortului cu vanilie si portocale , (cantitatile sunt triplate, pentru a obtine 2 torturi cu cate 3 blaturi, cu dimensiunile de 33/23 cm), cu unele adaugiri si schimbari. Blatul este galben si pufos, insiropat cu zeama de la compotul de ananas, este umplut cu crema de vanilie si fructe (2 compoturi de ananas, 4 portocale si 4 banane), acoperit cu o glazura catifelata din ciocolata amaruie (8 linguri de zahar si 8 linguri de apa, 4 tablete Poiana, amarui de 90 g, si 200 g unt) imbracat cu frisca (2 cutii de smantana pentru frisca de 250 g) si fulgi de migdale(80 g).
Mod de preparare: este acelasi ca la tortul cu vanilie si portocale. Spor la gatit, daca aveti ceva mai multi invitati!
Foarte frumos,iar delicios nu mai zic.
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!
e superb!Pup
RăspundețiȘtergereYummy pun pariu ca este o bunatate...;))!
RăspundețiȘtergere