Inspirată fiind de prăjitura cu fructe și gelatină, m-am gândit la altă combinație reușită și așa a luat naștere această prăjitură cu blat de cacao, vișine, stafide, gelatină, iaurt, frișcă și ciocolată. Este delicioasă și ușor de preparat, vă invit s-o încercați!
miercuri, 23 aprilie 2014
marți, 15 aprilie 2014
Sugestii pentru masa de Paște
Iată o mică selecție de rețete pentru masa de Paște. Veți găsi la un loc aperitive, feluri principale, fripturi, salate, garnituri și deserturi; poate vă vor inspira în alegerea meniului potrivit. Paște fericit!
sâmbătă, 12 aprilie 2014
Tort Rigoletto
Este un tort cu blat de cacao, crema de vanilie, gem, nuci și vișine din compot. Rețeta este cea de la prajitura Rigoletto, ușor îmbunătățită. Tortul este format din trei blaturi cu dimensiunile de 25 cm /35 cm.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)