Ingrediente:
1 ceapa medie, tocata marunt,
1 jumatate ardei gras verde, taiat bucatele,
2 linguri de unt sau margarina,
2 linguri faina,
1 lingurita sare,
1/4 lingurita piper negru,
1cana smantana,
500 g fasole verde congelata,
1 cana branza cheddar, rasa (eu am folosit ce am avut, adica cascaval mozzarella).
Mod de preparare: Se caleste ceapa in unt, se adauga faina, sarea si piperul si se amesteca. Se adauga smantana, se lasa sa se ingroase putin, apoi se ia de pe foc. Se adauga fasolea verde, fiarta inainte si scursa de apa (daca folositi fasole la conserva nu mai este nevoie sa o fierbeti). Se amesteca bine si se toarna intr-un vas termorezistent si deasupra se pune branza rasa. Se coace la foc potrivit, timp de 20-25 minute. Ies 4-6 portii.
Pofta buna!
O porti mare de fasolica din asta "nesimtita" nu se refuza niciodata !:)
RăspundețiȘtergereSi eu tot mozzarella as fi folosit ; sa se intinda muuuulti km .:))
O saptamana usoara !
Multumesc, Adina! Tie iti cam plac km multi, dupa cum vad eu, fie ei de mancare buna, sau de parcurs prin locuri frumoase!
RăspundețiȘtergereAm facut si eu asta anul trecut si nea placut tare mult,,yamiiii,,,arata tare bine!!
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!
A fost buna! Multumesc de vizita, Mirela!
ȘtergereDelicios, ador combinatiile astea
RăspundețiȘtergereMultumesc, Johanna!
Ștergere