Iata o salata foarte buna care se prepara in doar cateva minute, asta daca cumparati sfecla in vid, gata fiarta, asa cum am facut eu...M-am "abatut" un pic de la cunoscuta salata de sfecla rosie cu hrean si am adaugat patrunjel verde, putina ceapa si zeama de lamaie in loc de otet.
Ingrediente:
500 g sfecla rosie, fiarta,
1-2 linguri zahar,
2 linguri ulei,
5 linguri zeama de lamaie,
2 linguri patrunjel verde, tocat,
1/4 dintr-o ceapa mica, tocata,
1/2 lingurita sare,
1/4 lingurita piper negru.
Mod de preparare: Se rade sfecla pe razatoarea mare. Se amesteca uleiul, zaharul, sarea, piperul, zeama de lamaie si se toarna peste sfecla. Se adauga patrunjelul si ceapa, se amesteca si...gata salata!
Cu siguranta este foarte buna.Mie imi place sfecla mult de tot.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Preferata mea. O mananc chiar si langa un sendwish!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Fetelor!
RăspundețiȘtergere