miercuri, 8 februarie 2012

Salata de fasole verde



   Australian food

  Salata se consuma alaturi de Snitelul crocant cu sos de ciuperci

  Ingrediente:  1kg fasole verde,
                           1 ardei gras rosu, taiat bucatele,
                           2 linguri ulei de masline,
                           1 catel de usturoi, zdrobit,
                           1 lingura zeama de lamaie.

   Mod de preparare:  Se poate folosi fasole verde proaspata (spalata si taiata ) sau fasole congelata. Se pune fasolea in apa clocotita si se fierbe timp de 15 min, sau pana se patrunde. Se scurge de apa si se amesteca cu ardeiul taiat bucatele, uleiul, usturoiul pisat si zeama de lamaie. Se consuma fierbinte, alaturi de snitelul crocant cu sos de smantana.


  Pofta buna! Salata nu contine sare; daca o consumati in aceasta varianta, nici nu e nevoie sa adaugati sare.


Un comentariu: