Ingrediente: 3-4 pulpe pui,
1 ceapa medie,
1 morcov ras,
1 pastarnac,
2 tulpini de celery,
1-2 cartofi, optional,
3-4 linguri gris,
1 ou,
1 lingura vegeta,
sare, piper
patrunjel verde, tocat.
Mod de preparare: Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Se rade morcovul si se caleste in putin ulei. Se taie celelalte legume. Dupa ce s-a fiert carnea, se scote de pe os si se taie in bucati mai mici. Legumele se pun la fiert in apa in care a fiert carnea. Se adauga morcovul, carnea, sare si putin piper. Se bate usor oul, intr-un vas mic, se adauga treptat cate o lingura de gris, pana se ingroasa putin compozitia. Se ia cate o jumatate de lingurita din compozitie si se pune in apa fiarta cu putina vegeta si sare (se uda lingurita cu apa rece inainte de a lua din compozitie). Galustele se fierb cateva minute, apoi se pun in oala de supa. Se mai lasa 1-2 min. pe foc, apoi se stinge focul si se adauga patrunjelul verde.
Pofta buna!
Cat de bine poate sa arate.De gust nu mai spun nimic.Te pup!
RăspundețiȘtergereEste preferata fetiteti mele. O mai pregatim si cu taiteti. Yumm.
RăspundețiȘtergere