duminică, 4 martie 2012
Fasole verde "Confetti"
Rev. "Country woman"
O reteta foarte rapida si usoara.
Ingrediente: 400 g fasole verde taiata, congelata,
250 g boabe porumb dulce (o conserva mica),
50 g unt sau margarina,
1/2 cana masline taiate,
1/2 lingurita busuioc uscat,
1/2 lingurita oregano,
1/2 lingurita praf de usturoi
1 lingurita sare, optional.
Mod de preparare: Se lasa fasolea la dezghetat, se scurge de apa si se sterge putin cu hartie absorbanta. Se scurge si porumbul de zeama. Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-o cratita, la foc mic. Se acopera si se lasa pe foc timp de 10-12 min, pana cand fasolea este patrunsa. Se serveste alaturi de sandvisuri calde cu sunca, branza mozzarella, maioneza si patrunjel. Ies 7-8 portii.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Exact pe placul meu.Te pup!
RăspundețiȘtergere