marți, 10 ianuarie 2012

Pui cu bere


   Ingrediente: 4 pulpe intregi + 4 pulpe inferioare de pui,
                         o ceapa mare,
                         4-5 catei usturoi,
                         o cutie bere,
                         sare, piper,
                         cimbru, patrunjel,
                         ulei.

   Mod de preparare: Se spala pulpele si se curata, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se taie ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pulpele si se lasa sa se rumeneasca un pic. Se adauga berea si se lasa la fiert, pana ce carnea este bine patrunsa. Se scot pulpele si se aseaza intr-o tava de friptura, dreptunghiulara, se toarna si lichidul peste pulpe. Se pune tava la cuptor si se lasa pana cand scade berea si carnea este rumenita usor. Se mai intorc pulpele din cand in cand, ca sa se rumeneasca pe ambele parti.

    Pofta buuuna!

   Reteta este din revista "Bucataria de azi" 2008.



2 comentarii:

  1. Hmmm... Arata bine de tot,trebuie incercat
    Multumesc pentru idee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Berea da un gust bun, usor amarui, puiului si il fragezeste. Este bun chiar si a doua zi, reincalzit la microunde. Spor la gatit!

      Ștergere