Ingrediente:
4-5 pulpe intregi pui,
1 telina potrivita,
1 radacina de patrunjel,
1 ceapa mare,
1 morcov mare,
1/2 ardei gras rosu,
frunze de patrunjel verde,
2 catei de usturoi,
2 galbenusuri,
zeama de lamaie,
sare, vegeta.
Mod de preparare:
Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care se adauga ceapa, radacina de patrunjel si telina, cubulete. Morcovul se rade prin razatoarea mica si se caleste in putin ulei.
Se scoate carnea si se desface de pe os si se taie in bucati mici. Se adauga si morcovul impreuna cu ardeiul taiat, si carnea.
Se ia un pic de zeama din oala si se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu galbenusurile batute usor si cu putina zeama de lamaie. Dupa ce s-au fiert usor legumele, se pune sare(dupa gust). Se opreste focul si se adauga zeama cu galbenusuri, frunzele de patrunjel si usturoiul pisat. Se mai adauga zeama de lamaie, daca este nevoie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu