marți, 28 februarie 2012

Salata de ridichi


O salata buna cu ridiche rosie, ceapa verde, frunze de salata, ulei de masline si cascaval. Reteta este din revista Country Woman.



 Ingrediente: 2 cani feliute de ridiche rosie
                         1/2 cana cuburi de cascaval (Swiss cheese)
                         2 cepe verzi, taiate
                         1 catel de usturoi, taiat marunt
                         1 lingura otet
                         1/2 lingurita mustar (Dijon)
                         1/4 lingurita sare
                         1/8 lingurita piper
                         3 linguri ulei de masline
                         frunze de salata.
 Mod de preparare: Amesteca ridichea, cascavalul si ceapa. Separat amesteca usturoiul, otetul, mustarul, sarea, piperul si uleiul. Pune lichidul peste legume, amesteca si lasa la rece timp de 2 ore. Serveste peste frunze de salata.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu