Ingrediente:
250 g spanac congelat, stors de apa,
2 oua,
1 cana pesmet,
1 ceapa medie,
2 catei de usturoi,
1 lingurita sare,
piper, dupa gust,
400 g carne de porc, tocata (sau curcan),
patrunjel verde, tocat marunt.
Mod de preparare:
Se toaca marunt ceapa, usturoiul, verdeata si se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza bile din aluat si se prajesc in ulei, pe ambele parti, pana se rumenesc usor. Se scot pe hartie absorbanta, sa se scurga de ulei. Chiftelele se pot coace si in cuptor, neacoperite, asezate pe o tava unsa, la foc mare, timp de aproximativ 20 de minute. Le puteti servi ca atare, alaturi de rosii si alte legume, sau ...
le puteti fierbe 2 minute in sos de rosii si sa le serviti peste paste fainoase fierte, cu branza rasa pe deasupra.
Sunt bune in ambele variante!
Spanac nu am, dar pun mult marar si patrunjel, deci verdeata cit cuprinde... Vin la o chifteluta calda ?*
RăspundețiȘtergereTe-as primi cu mare drag, Daniela!
ȘtergereMie îmi place verdeața în aproape orice fel de mâncare.
RăspundețiȘtergereAi dreptate, Alina, verdeata e buna in orice fel de mancare.
ȘtergereWoauuu,spanac?hopa si eu,,,,al adorrrr!!!!pupp!
RăspundețiȘtergereDa, spanacul este bun. Multumesc de vizita, Mirela!
ȘtergereFoarte bine arata aranjate acolo in farfurie :)
RăspundețiȘtergereMultumesc, Paula!
RăspundețiȘtergereFoarte apetisante!!
RăspundețiȘtergere