joi, 28 iunie 2012

Salata de sfecla rosie


Iata o salata foarte buna care se prepara in doar cateva minute, asta daca cumparati sfecla in vid, gata fiarta, asa cum am facut eu...M-am "abatut" un pic de la cunoscuta salata de sfecla rosie cu hrean si am adaugat patrunjel verde, putina ceapa si zeama de lamaie in loc de otet.
Ingrediente:
500 g sfecla rosie, fiarta,
1-2 linguri zahar,
2 linguri ulei,
5 linguri zeama de lamaie,
2 linguri patrunjel verde, tocat,
1/4 dintr-o ceapa mica, tocata,
1/2 lingurita sare,
1/4 lingurita piper negru.
Mod de preparare: Se rade sfecla pe razatoarea mare. Se amesteca uleiul, zaharul, sarea, piperul, zeama de lamaie si se toarna peste sfecla. Se adauga patrunjelul si ceapa, se amesteca si...gata salata!
Pofta buna!

3 comentarii:

  1. Cu siguranta este foarte buna.Mie imi place sfecla mult de tot.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Preferata mea. O mananc chiar si langa un sendwish!

    RăspundețiȘtergere