Dupa reteta Fresh Peach Pie din M. Country-Style Recipes.
Pagini
▼
miercuri, 24 aprilie 2013
Tarta cu piersici
Dupa reteta Fresh Peach Pie din M. Country-Style Recipes.
sâmbătă, 20 aprilie 2013
Tarta cu ovaz si nuci
Pentru ca luna aceasta este mare petrecere cu tarte rustice, ciuperci si leurda la Magda Adina - Cat's kitchen, in cadrul Provocarii Dulce Romanie si pentru ca imi plac foarte mult tartele, nu aveam cum sa lipsesc de la asa un eveniment! Iata si prima reteta cu care particip: este vorba despre o tarta cu aroma de artar si vanilie, cu foaie frageda si umplutura din oua, zahar brun, sirop de porumb, fulgi fini de ovaz, fulgi de cocos si nuci. Un pic mai neobisnuita, dar tare buna!
Dupa reteta Oatmeal Pie din M.Country-Style Recipes.
Dupa reteta Oatmeal Pie din M.Country-Style Recipes.
duminică, 14 aprilie 2013
Muschi de porc cu mere
Din nou o combinatie reusita de carne si fructe! De data aceasta am incercat merele galbene alaturi de muschiul de porc. Carnea frageda si aromata, servita cu sosul usor acrisor si merele dulci s-au potrivit foarte bine! Se prepara foarte usor si destul de repede. Daca aveti carne proaspata puteti reduce timpul de coacere, dupa preferinta.
Dupa reteta Pork Tenderloin with Apples.
Dupa reteta Pork Tenderloin with Apples.
vineri, 12 aprilie 2013
Biscuiti Hawaii cu ananas si ovaz
Dupa reteta Hawaiian Delights din M.Country-Style Recipes.
vineri, 5 aprilie 2013
Aperitiv din faina integrala cu spanac si branza
Iata o sugestie pentru un mic dejun intarziat, servit intr-o zi de sarbatoare, alaturi de cei dragi. Este un aperitiv cu foaie din faina integrala si umplutura de spanac, ciuperci, ardei rosu si ceapa, calite usor si acoperite cu un strat fin de branza proaspata amestecata cu parmezan ras si doua galbenusuri. In foaie se adauga putina secara maruntita, sau seminte de susan, chimen, etc, dupa placere.
Dupa reteta Wholemeal Spinach and Cheese Loaf din revista Australian Food.
Dupa reteta Wholemeal Spinach and Cheese Loaf din revista Australian Food.