Daca doriti o pizza cu un blat mai inalt si pufos, aceasta este reteta potrivita. Pentru prepararea acestui blat aveti nevoie de o margarina mai grasa (in original se foloseste shortening- vezi substituenti pentru ingrediente), sau untura de porc. Puteti folosi insa, cu succes, chiar si margarina obisnuita, cea cu 60% grasime.
Pagini
▼
luni, 30 septembrie 2013
joi, 12 septembrie 2013
Prajiturele cu stafide si ciocolata
Pentru ca Liana doreste sa aiba Pe masa din bucatarie luna aceasta preparate cu stafide, in cadrul Provocarii Dulce Romanie, m-am gandit sa ma prezint si eu cu aceste prajiturele simple dar bune, cu zahar brun, stafide si bucatele de ciocolata.
Dupa reteta Raisin Drop Cookies din cartea M.Country-Style Recipes.
Dupa reteta Raisin Drop Cookies din cartea M.Country-Style Recipes.
miercuri, 11 septembrie 2013
Tort cu crema de ciocolata, vanilie si visine
Este un tort cu blat de cacao, crema de ciocolata, crema de vanilie si visine, acoperit cu frisca si forme din martipan, pe care l-am pregatit pe 8 septembrie, de ziua Eliei. Blatul in forma de inima este de 21 cm in partea cea mai lata si este suprapus peste un blat rotund de 26 cm. Se prepara usor si este foarte bun.